Holdújévi találkozó – Budapest

Oly’ sok évet töltöttünk már együtt, hogy minden állattal találkoztunk már – a disznóval már másodszor!

A létszám és a tagság változott, a menü nem: ismét sushi (főleg-inkább maki tekercs) volt az újévi menü – kiegészítve 3 doboz Marlenkával, mochival, furcsa ízű kólákkal és főtt finomságokkal.

Az eseménynek Tibi az otthonában biztosított helyet – biztosan nem tudta mire vállalkozik, amikor beengedett minket (bár utólag elárulta, hogy nincsenek szomszédok!). :–)

A délutánt este kezdtük – mert Béke tér sok van, és dugó is akadt – tánc élményekkel! Terápiás csoportunkban ezen beszélgetés kiindulópontja egy hétvégi program volt, amelyet a többség jól-, ketten viszont erőszakként éltek meg – mindenkinek volt véleménye, születtek rögtönzött megoldások is.

Ezt követően észrevétlenül jöttek a disznó évéhez kapcsolódó élmények, gyermekkori disznóvágások, mesék, légből kapott horoszkópok, furcsa zenék és dalszövegek – ez megalapozta a hangulatot – a magas fordulatszám estig meg is maradt.

Mindenhová  katicák kerültek, a plafonon a denevérember jele tűnt fel, X-szárnyú vadászgépek parkoltak mindenhol.
És ettünk. Igyekeztünk mindent, de esélyünk sem volt…

Boldog új évet nekünk!

 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!