SHINBUKAN
A 15. születésnap - 2019.10.15. -
Rendhagyó gyakorlás volt ezen a keddi meleg estén. Kezdésnek bokuto volt a kézben, titkos-páros gyakorlatokkal melegítettünk be - ezalatt hakama helyett még szoknya is előfordult, és voltak "csak nézők" és távolról velünk ünneplők is különös módon...

Ezt követően beszélgettünk a mester és tanítvány ("az ember, aki sosem fordult vissza") kérdéskörről, definiáltuk, bár úgy tűnt, a kimondott szavak nem fontosak annyira, hiszen van köztünk minőségi kapcsolat... Ezekkel a gondolatokkal gyakoroltunk az enbukra, amelyek a létszámunkkal egyenesen arányosan voltak rövidek.
Nincs 15. formagyakorlat sem, de hárman együtt pontosan ennyi katát mutattuk be egyszerre - és volt közötte 山颪, kettő is!

Az ünneplést a Pingvin nevű helyen folyattuk (tavaly macska volt: állatok!). Sós-karamellás és málnás torta volt pizzával, limonádé ajándék koktélokkal -  utóbbiak nagy része egy üvegbe került, mert túl sok volt a sofőr közöttünk.

Érzések, emlékek törtek felszínre, fényképek készültek - boldog születésnapot ShinBuKan!
 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!