SHINBUKAN
Jodo szeminárium - 2008.03.15-16. -
Nemzeti ünnepünk hétvégéjén egyesületünk ismét Jodo szemináriumot és vizsgát szervezett a visegrádi sportcsarnokban! A pénteki  tereprendezés után mécses és füstölő varázsolta hangulatban előkerültek a Kardok, és gyakoroltunk.

Másnap Victor Cook sensei ezúttal az ok és okozat törvényén keresztül magyarázta a formagyakorlatok működését. "Tedd élővé a katát!" - mondta - "üres elmével kell kezdeni a gyakorlatokat", "a Jo reagál a Kardra, a Kard a Jo-ra", "fontos az időzítés", "a Kard is győzhet"!

Polgár Hajni, Kozár Zoltán, Árkay Lucia és Fábos Szilveszter sikeres vizsgát tettek a szemináriumot követően - gratulálunk nekik!
 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!