SHINBUKAN
Nyílt Jodo edzés - 2015.01.15. -
Évadnyitó közös jodo gyakorlás a hazai klubok részvételével. A hétvégi közös gyakorlás egyik szünetében született e gondolatom: olyan ez a mi kis jodo-s életünk, mint a parázs. Az utóbbi évben létszámunk tovább csökkent, dojo tűnt el a palettáról, .. , s mindezek néha napján elszomorítják az embert. A kis pislákoló tűz maradványait betemeti a hamu, de alatta piroslik a fény, s él a remény; kevesen, de kitartóan nem hagyjuk kihunyni parazsunkat.
Aztán eljő  egy nap, mint a mai, és a váratlanul feltámadó szél szétfújja a port és felszítja a szunnyadó parazsat. Ismét lángra kap a tűz. Hát mégis van itt jodo élet! S ha már így adódott, bele is feledkeztünk a gyakorlásba, és annak nagy élvezete mellett töltöttük el ezt a négy órát bukuto-val, jo-val a kézben.
Remélem mindannyian feltöltekeztünk annyira, hogy átvészeljük a következő szunnyadó időszakot. Köszönjük jodo-s barátainknak, hogy eljöttek, a Jyunanshin megmaradt erőinek és a Kiryoku tagoknak is!
 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!