SHINBUKAN
Nyílt Iaido verseny tábor és vizsga - 2016.04.22-24 -
Mindig nagy öröm, ha egy szemináriumon több a gyakorlat, mint az elmélet - az első - meleg, tavaszi) napon sikerült eleget mozognunk!
Minden formagyakorlat pontosításra került, Victor Cook Sensei (Iaido 7.dan Renshi) és Patrick Demuynck sensei (Iaido 7.dan Renshi) segítségével, valamint Mihalik Hunor Sensei (Iaido 7.dan Renshi) közreműködésével.

A közeli tó kiváló pihenő- és étkező helynek bizonyult, és természetesen baráti beszélgetéseknek is otthont adott.

Másnap az egyéni taikai következett! Klubunk négy tagja nevezett, és egy jó hangulatú nap után  két éremmel lettünk gazdagabbak!
Gratulálunk Vass Gergelynek (3-4 dan kategória első hely) és Halmos Szabolcsnak (mudan kategória, harmadik hely)!
A díjak átadásakor Cook Sensei - elismerő szavak után - pár hibánkra is felhívta a figyelmet - ezen túl nagyon figyelmet kell fordítanunk a furikaburi-ra, a reiho alatti kard átvételre és a Soete tsuki katára is.

A mérkőzések vasárnap is folytatódtak, az eső sem vette el a kedvünket. Magyar, szlovák és cseh csapatok mérték össze tudásukat és felkészültségüket - végül a Shinbukan csapat - Vass Gergely, Sz. Imre, Halmos Szabolcs - aranyéremmel tért haza!

Az örömöt fokozta, hogy a délutáni vizsgán Halmos Szabolcs és Méhesfalvi Edna klubtársunk is az 1 kyu fokozat birtokosa lett!

Köszönjük a felkészítést, a tanítást, az együtt töltött napokat - és Gratulálunk!

 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!