SHINBUKAN
A 12. születésnap - 2016.10.12 -
Ez a nap is eljött!
12 állatövi jegy, 12 hónap, 12 óra, 12 ujj csont számolásra, 12 egy tucat - idén ez a szám mi esetünkben a megalapítástól eltelt évek számát jelöli-  szerencsére tagjaink jelenleg többen vannak, és ennek nagyon örülünk!

A páros gyakorlatokat fokozatonkénti enbu-k követték, majd a torta elfogyasztása következett - családi körben!

ui.: Reméljük egy év múlva az Össz Japán Kendō Szövetség- 17 évvel az utolsó módosítás után -  ismét talál egy új formagyakorlatot, hogy a 13. születésnapon azt is bemutathassuk! :--)
 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!