SHINBUKAN
Iaido Koryu szeminárium - 2018.11.10-11. -
A Shinbukan Egyesület 5 tagja (Hábermajer Gábor, Németh Zoltán, Vass Gergely, Sz. Imre és Pálinkó Tibor) társ klubunkkal a Shin Junsui dojo-val részt vett az őszi Musho Shinden Ryu koryu szemináriumon fent nevezett helyen és időben.

Ezúttal Chuden és Shoden formagyakorlatok szerepeltek a menüben. Két autóval érkeztünk múltbéli hibáink miatt, a Rachael's Regret szólt, Oli Ali pólóban volt, Tibi koryu sokkot kapott (de közben már a hegyről lesüvítő szélhez komponált fejben új dallamokat), a patak csordogált, közel voltak a távoli hegyek, volt fürdés, beszélgettünk (igazán!), kép készült, az Orion csillagkép előbújt és Robi továbbra is rajtunk teszteli leendő étterme menüjét (finom persze: szép halál).

További információk tekintetében: az elmúlt évek bejegyzéseiben foglaltak most is érvényesek!

a krónikás hivatalos bejegyzése"ne titkold semmit, hogy szerelem ez"
(Ákos)

Van bennünk valami közös: szerelmesek vagyunk. Nem egy időben ért el minket az érzés, de mindannyiunkat ledöntött a lábáról, végigfutott a hideg a hátunkon, bizsergett a bőrünk és tudtuk: megtaláltuk az igazit!

"- Nem ért meg engem?
- Csak sosem hallottam...
- ...egy programot szeretetről beszélni?
- A szeretet emberi érzés.
- Nem, csak egy szó. Ami számít, a kapcsolat, amit a szó sejtet.
 Látom, maga is szeret.
Elárulná mit adna azért, hogy fenntartsa ezt a kapcsolatot?
- Akkor az ok, amiért itt van nem is nagyon különbözik az enyémtől."

(Mátrix: Forradalmak)


Láttunk olyanokat, akik pár év után nem tudták fenntartani ezt a kapcsolatot. Mi sokat teszünk azért, hogy ne aludjon ki a láng: újra és újra visszamegyünk a forráshoz, új élményeket szerzünk, utazunk, pénzt költünk, beszélgetünk, inspirációkat szerzünk - emlékeztetjük magunkat arra, hogy igen,
még mindig szerelmesek vagyunk!
 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!