SHINBUKAN
Bivaly-Hold-Újév - 2009.01.24. -
  1. 2 óra előkészület: Az összetevők "összehordása". Kézmosás. Éles kés, vágódeszka. Szorgos kezek. Sushi készítés!!!

  2. Újév ünnep! A bivaly (Bubalus bubalis vagy Bubalus bubalus) évébe léptünk!
     - "A pároscsülküek (Artiodactyla) rendjébe, a kérődzők (Ruminantia) alrendjébe s a tulokfélék (Bovina) családjába tartozó emlősállat-nem, melyet több rendszerező a tulok-nem (Bos) csupán egyik alnemének tekint." (A Pallas nagy lexikona)
    - "A Bivaly jegyűek kiváló tulajdonságaikról, szorgalmukról és igyekezetükről nevezetesek. Erős, megbízható és gyakorlatias emberek, akiket józan eszük és nagyfokú realitásérzékük miatt tisztelnek. Jellemző a Bivaly évében születettekre, hogy eltökéltek és kitartóak, jószerével fáradhatatlanok, s figyelemreméltó teherbírásuk révén tűzön-vízen át rendíthetetlenül haladnak. Céltudatosságuk időnként a konokság határát súrolja, mert ha egyszer a fejükbe vesznek valamit, nemigen térítheti el őket semmi céljuk elérésétől." (Horoszkópmindenség)
    - "A bika keresése - A lábnyomok felfedezése" (Kakuan: Tíz Bika)

  3. Sushi fogyasztás, Marlenka ráadás, Bivaly sör, szaké és borkóstoló!

 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!