SHINBUKAN
Az 5. Iaido Sai - 2009.04.04. -
A már hagyománynak számító seregszemlét megelőzően a Shinbukan csapat oroszlánrészt követelt a szervezésben - és meg is kapta. :--)
Az elmúlt hetekben ezért közös gondolkodás, megbeszélés és szervezés övezte a gyakorlás körüli időket - majd a tettek mezejére léptünk, grafikai munka, nyomtatás, laminálás, gyékény beszerzés, kötözés (81!) és áztatás, tea és étel készítés következett.

A gyümölcs ma érett be!

A megnyitót Geiko követte, majd Embu taikai következett, fokozatonként. A Jodo-közjáték után díjat kaptak az emlékezetes formagyakorlatokat bemutatók (akikre büszkék vagyunk: Ámon Sándor, Boros György, H.Ágnes, Kozár Zoltán, Vass Gergely :--)), majd a dojo átalakult és következtek a délutáni programok:  a "közönségkedvenc" Tameshi giri, a taikai események visszanézéséra szolgáló video-sarok, a vásár-kiállítás-börze, tea- és pihentető siacu sarok.

Egy év múlva találkozunk!
 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!