SHINBUKAN
5. Nyílt Magyar Iaido Bajnokság - 2012.01.28-29 -
Az eseményt komoly szervezés előzte meg - a feladatokat ezúttal klubunk, a Shinbukan Egyesület vállalta magára. Hábermajer Sensei azzal indította el a szervezést, hogy ha ezt sikerül, az Európa Bajnokság is következhet a sorban...

Sikerült! A rugalmasan változó program és létszám ellenére a csapat hősiesen helytállt, péntek estétől vasárnapig mindent megtett, hogy a közel 100 fő csak a tanulásra és taikia-ra koncentrálhasson.

Nagy örömünkre ezúttal Victor Cook Sensei (Iaido 7.dan Renshi) és Patrick Demuynck sensei (Iaido 7.dan Renshi) Sensei látogatott hozzánk, az ő segítségükkel tanulhattunk bíráskodni és versenyezni!


A takai-on sikeresen szerepelt klubtársaink:

Németh Zoltán - Yondan kategória III. helyezett
Vass Gergely - Sandan  kategória II. helyzett
Kozár Zoltán -Nidan kategória III. helyezett és Fighting Spirit díj
Farkas Zsófia- Mudan  kategória  II. helyezett
Lőrinc Ádám - Mudan kategória Fighting Spirit díj

Eredmények
Szombati képek
Vasárnapi képek

Az eseményt követő vizsgán Daczi Imre klubtársunk a 2. Dan fokozatot szerezte meg.

Gratulálunk!
 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!