SHINBUKAN
Alaptábor 1.0 - 2012.05.26 -
Bevezető

Vannak látogatóink. Hosszabb rövidebb ideig együtt járjuk az utat (van aki el sem kezdi), majd távoznak.
Hová?
Sokszor viccelünk azzal, hogy Lengőteke klubot nyitnak, esetleg oda igazolnak - sőt, egyik tagunk már rendelkezik is egy mobil lengőtekével (mivel mi magunk is elmerengünk néha a lehetőségen, hogy mit is csinálnák, ha az összes parkettát, vagy térdízületeinket szétamortizáltuk már).

Teke vagy..?

A lehetőségek persze korlátlanok, ha családban maradnánk egy váltás után szóba jöhetne a Zazen, a Kendó, erőteljesebb váltásnál az említett sport - közte pedig..esetleg az íjászat, mint harcművészet!

Hogyan..?

A hogyant nem tudjuk..de ezen a szombaton erőltetett menetben felcipeltünk a Sós-rétre minden eszközt, majd lőttünk...(gondosan kihagyva az első 10 leckét, ami szerint NE vegyünk íjat a kezünkbe)

Hogyan tovább?

Nem, klubunk nem lesz ősmagyar szittya sereg, de mióta egy előadáson szem- és fültanúi voltunk Kassai Lajos ébredésének és Útjának érzünk közös vonásokat, az Út széles, és belefér ez is.

Köszönjük!
 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!