SHINBUKAN
2012 EJC - 2012.08.31-09.02 -
A Jodo Európa Bajnokságon a Belga Kendo Szövetség vendégszeretetét élvezhettük a Brüsszelben található ADEPS sport centrumban. Az idei évben helyezéseket nem, de élményeket és tudást annál többet hoztunk haza. A 11. Jodo Európa Bajnokság volt a 4. alkalom, hogy magyar résztvevők is indultak a versenyen.
(Az esemény web oldala

A háromnapos eseményen két szeminárium került megrendezésre, melyek alatt TOMINAGA Shozo sensei – Jodo Hanshi 8th Dan vezetésével és ARAI Hiroshi sensei – Jodo Hanshi 8th Dan, valamint KUROGO Genji sensei – Jodo Kyoshi 8th Dan segítségével csiszoltuk tudásunkat. (A ZNKR delegáció tagjai: http://ejc2012.abkfevents.be/znkr-delegation/)

A versenyen résztvevő magyar válogatott tagjai:

Hábermajer Gábor delegáció vezető - Godan kategória
Fábos Szilveszter - Nidan kategória
Kozár Zoltán Nidan kategória
Lovik Anikó - Mudan kategória

A vizsgákon minden magyar kiutazó sikeresen szerepelt, az új fokozatok:

Lovik Anikó - shodan
Bereczki József és Kecskés László - nidan
Fábos Szilveszter és Kozár Zoltán – sandan

Hábermajer Gábor
 Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez! Kattintson a képre a nagy felbontású változat megtekintéséhez!