Információk a 2022. év pénzügyi tervezéséhez.

MKIJSZ regisztrációs díj — Befizetés határideje: 2022. február 7. (Befizetés a Klubodon keresztül!)

Új belépő / folyamatos tagság/év: 9.900.-Ft

Új belépő / folyamatos tagság/év 18 év alatti diák vagy főiskolai, egyetemi tanuló: 8.500.- Ft.

A kék tagsági könyv ára új belépőknek 1.500.-Ft, elvesztés esetén a pótlás 2.500.-Ft.

Klubok közötti átigazolás 2.500.- Ft.
Fontos!: a regisztrációs kaput lezárja a Szövetség, ez után már csak teljesen új regisztrálókat lehet év közben felvinni!
Ha valaki mégis elkésne, azt csak késedelmi díj fizetése esetén tudjuk javítani. Vagy jövő ilyenkor.
2022-es Klubtagsági díjak:
 
SBK tagdíj I. negyedév: 20.000.-Ft – Befizetés határideje: 2021. december 31-e (volt.)
SBK tagdíj II. negyedév: 20.000.-Ft – Befizetés határideje: 2022. március 31.
SBK tagdíj III. negyedév: 20.000.-Ft – Befizetés határideje: 2022. június 30.
SBK tagdíj IV. negyedév: 20.000.-Ft – Befizetés határideje: 2022. szeptember 30.
(Diákoknak továbbra is 15.000.-Ft./negyedév)
Alapítványi befizetések, támogatások:
-Ishido & Cook sensei alapítvány (Ha nem tudod, mi ez, kérdezz!):
10+5Ł (6.450.-Ft.) Nem kell valutát váltanod, be lehet fizetni forintban is!  — Befizetés határideje: 2021. április 30. (péntek.)
Ezt NE utald a klubszámlára!!! Viszont ha akarod, utalhatod Nemonak Revolutra vagy Patnak Transferwise-ra 🙂
1%: továbbra is köszönettel fogadjuk az 1%-os felajánlásokat! A jelenlegi helyzetünkben ez nagy segítséget jelent a Klubnak (még akkor is, ha ezt csak 8-10 hónap késéssel kapjuk meg…)
TUDNIVALÓK:
 
MKIJSz REGISZTRÁCIÓ: határidő 2022.02.07. (kedd).

A tennivalók:

1, Adatlap kitöltése.
2, Regisztrációs díj befizetése: edzésen készpénzzel Némonak, vagy utalva, ez esetben az utalási bizonylatot kérlek, küldd el az  sbkhungary@gmail.com -ra Ne Messengeren, ne más emailcímre! Megköszönöm, ha az utaláson feltünteted a rendeltetést (pl. Q1, tagdíj vagy 2.n.évi tagdíj vagy 2022. regisztráció, stb.) A számla iránti igényedet kérlek, előre jelezd!!!
3, Igazolványkép. (Ha még nem tetted meg, e-mailen küldj egyet az sbkhungary@gmail.comra, egyet pedig ragassz be a kék könyvedbe.)
4, Kék könyv. (Új regisztrálók a befizetés után kapják meg Némotól)
5, Kék könyv kitöltése. (Értelemszerűen töltsd ki, a fényképedet ragaszd be, a klubvezetővel írasd alá és pecsételtesd le. Átigazolás esetén szintén! Ne felejtsd el a sportorvosi pecsétet sem!)
6, Sportorvosi alkalmasság: látogass el a lakhelyed szerint illetékes sportorvosi szakrendelésre! Fontos: ki se ejtsd a szádon azt a szót, hogy harcművészet! Ehelyett kendo, iaido, japán vívás! Bejelentkezés, időpontfoglalás budapesti lakhellyel rendelkezőknek: www.osei.hu. Működik a webes időpontkérés!
Ha esetleg nincs kék könyved, az alkalmasságit akkor is megkérheted!!! Ezt akkor külön papíron kapod és később berakod a könyvedbe, esetleg át is írathatod.
7. Sportorvosi dátum leadása: Ha megvan a pecséted, a lejárati dátumot emailen küldd el az sbkhungary@gmail.com-ra! 

8. Érvényesítő hologrammos matricát kapunk majd a Szövetségtől.

FONTOS: 2022-ben is szigorúan vesszük, hogy érvényes sportorvosi pecsét – és az ezt igazoló kék könyv – nélkül az edzéseken, táborokon, szemináriumokon nem lehet részt venni! Szövetségi (HKF,EKF) rendezvényeken pedig ezeken kívül a bélyeg megléte is feltétel!
(Szerintem érdemes a kék könyvet és egy „Állásfoglalás a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközökről” című fénymásolatot állandóan az eszközeid mellett tartani. Ez utóbbit Némotól kérhetsz.)

KLUBTAGSÁGI DÍJ:
 
A klub edzésein már csak tagsági díj befizetése után lehet részt venni. Azaz, a befizetést az aktuális negyedév kezdete (legelső napja) előtt meg kell tenni.
Ha nem készpénzben fizetsz hanem utalsz, akkor a befizetési bizonylatot az első edzés kezdete előtt küldd el az sbkhungary@gmail.com-ra! Befizetés vagy bizonylat hiányában edzeni nem lehet! A következő lehetőség az edzésen részt venni, a negyedév második hónapjának első napja lesz. (Ha addig befizeted…)
Az érthetőség kedvéért: ha március 31-ig befizetsz, április 1-től rendben vagy, de ha csak áprilisban fizetsz, akkor május 1-től állhatsz be edzeni, stb.
A teljesen kezdők a második órájukat csak befizetés után kezdhetik meg.
KLUBTAGSÁGI DÍJ – KIEGÉSZÍTÉS:
 
2022-ben (is) befizetni csak a befizetési borítékkal együtt lehet! Mivel máshogy nem tudjuk visszaigazolni a tagoknak a befizetés tényét, ezentúl a boríték nélkül semmiféle pénzt nem veszünk át! Kérdéses esetekben pedig továbbra is a borítékon szereplő aláírás – vagy annak a hiánya – a döntő!
Az utalásokat a bizonylatok alapján vezetjük át a borítékra.
Ha a jelenlegi helyzet miatt nem tudsz / nem akarsz részt venni az edzéseken, de szeretnéd a helyedet fenntartani, van lehetőség nem rendes, hanem támogató tagként is részt venni az Egyesületben. A szövetségi regisztrációt ebben az esetben is meg kell csinálni, de negyedéves tagdíjat nem kell fizetned, csak ha újból elkezded az edzéseket.
A támogatói tagság 12.000.-Ft / év.
SPORTORVOSI:
Sportorvosi engedély nélkül továbbra sem lehet sem az edzéseket, sem szemináriumokat, sem MKIJSz vagy EKF rendezvényeket látogatni!
ADATSZOLGÁLTATÁS:
 
Az év közben megváltozott adataidat (telefon, e-mail, lakcím, sportorvosi, vizsga, stb.) a saját érdekedben minél előbb küldd el (sbkhungary@gmail.com), hogy emiatt ne maradjál le semmiről. Ha jelentkeztél szövetségi hírlevélre, akkor az e-mailcímed változását a Szövetség felé is jelezd, hogy a hírlevelet továbbra is el tudják küldeni.
Sikeres vizsga esetén a menjo másolatát pedig azért küldd el, (az sbkhungary@gmail.com –ra) hogy archiválni tudjuk. Ennek hiányában a klub semmiféle ügyintézést (pl. vizsgára jelentkezés, adatpótlás) nem tud vállalni.
Ha a befizetéssel bármilyen problémád merülne fel, keresd Né1mot!
Ha az itt leírtakkal kapcsolatban lenne észrevételed, kérdésed, panaszod, akkor is!
Egyéb probléma, kérés, kérdés esetén is hozzá tudsz fordulni, BÁRMIKOR:
06/30 490-1839 vagy sbkhungary@gmail.com

A 2022. évi, már ismert eseményeket megtaláljátok a klub google-naptárában: