Információk a 2020-as év pénzügyi tervezéséhez

Információk a 2020-as év pénzügyi tervezéséhez

MKIJSZ regisztrációs díj — Befizetés határideje: 2020. február 1. (Befizetés a Klubodon keresztül!)

Új belépő/év: 7.500.- Ft.

Új belépő/év 18 év alatti diák vagy főiskolai, egyetemi tanuló: 6.500.- Ft.

Folyamatos tagság/év: 5.500.- Ft.

Folyamatos tagság/év 18 év alatti diák vagy főiskolai, egyetemi tanuló: 4.500.- Ft.

A kék tagsági könyv ára új belépőknek 1.500.-Ft, elvesztés esetén a pótlás 2.500.-Ft.

Klubok közötti átigazolás 2.500.- Ft.

2020-as Klubtagsági díjak:

SBK tagdíj I. negyedév: 20.000.-Ft – Befizetés határideje: 2019. december 31.
SBK tagdíj II. negyedév: 20.000.-Ft – Befizetés határideje: 2020. március 31.
SBK tagdíj III. negyedév: 20.000.-Ft – Befizetés határideje: 2020. június 30.
SBK tagdíj IV. negyedév: 20.000.-Ft – Befizetés határideje: 2020. szeptember 30.
(Diákoknak továbbra is 15.000.-Ft./negyedév)

Alapítványi befizetések, támogatások:

-Ishido & Cook sensei alapítvány: 10+5Ł (5.500.-Ft.) Nem kell valutát váltanod, be lehet fizetni  forintban is!  — Befizetés határideje: 2020. május 1. (péntek) (Ha nem tudod, mi ez, kérdezz!)

1%: továbbra is köszönettel fogadjuk az 1%-os felajánlásokat! A jelenlegi helyzetünkben ez nagy segítséget jelent a Klubnak (még akkor is, ha ezt csak 8-10 hónap késéssel kapjuk meg…)
TUDNIVALÓK:
 
MKIJSz REGISZTRÁCIÓ: határidő 2020.02.21.
Aki eddig a határidőig nem nyilatkozik, illetve nem fizeti be a díjat, azt utána csak új regisztrálóként tudjuk felvinni.
A tennivalók:

1, Adatlap kitöltése. (Ezt belépéskor minden új belépő megtette, az átigazolók Nemotól kérhetnek átigazoló adatlapot.)
2, Regisztrációs díj befizetése Nemonál.
3, Igazolványkép. (Ha még nem tetted meg, e-mailen küldj egyet az sbkhungary@gmail.comra, egyet pedig ragassz be a kék könyvedbe.)
4, Kék könyv. (Új regisztrálók a befizetés után kapják meg Nemotól)
5, Kék könyv kitöltése. (Értelemszerűen töltsd ki, a fényképedet ragaszd be, a klubvezetővel írasd alá és pecsételtesd le. Átigazolás esetén szintén! Ne felejtsd el a sportorvosi pecsétet sem!)
6, Sportorvosi alkalmasság: látogass el a lakhelyed szerint illetékes sportorvosi szakrendelésre! Fontos: ki se ejtsd a szádon azt a szót, hogy harcművészet! Ehelyett kendo, iaido, japán vívás! Bejelentkezés, időpontfoglalás budapesti lakhellyel rendelkezőknek: www.osei.hu. Működik a webes időpontkérés!
Ha esetleg nincs kék könyved, az alkalmasságit akkor is megkérheted!!! Ezt akkor külön papíron kapod és később berakod a könyvedbe, esetleg át is írathatod.
7. Sportorvosi dátum leadása: Ha megvan a pecséted, a lejárati dátumot emailen küldd el Nemonak (sbkhungary@gmail.com), hogy az adatbázisba felvigye!  Ha nem küldöd el és ezért nem kerül be az adatbázisba, az olyan, mintha nem is lenne!

8. Érvényesítő hologrammos matricát kapunk majd a Szövetségtől.

FONTOS: 2020-ban is szigorúan vesszük, hogy érvényes sportorvosi pecsét – és az ezt igazoló kék könyv – nélkül az edzéseken, táborokon, szemináriumokon nem lehet részt venni! Szövetségi (HKF,EKF) rendezvényeken pedig ezeken kívül a bélyeg megléte is feltétel!
(Szerintem érdemes a kék könyvet és egy „Állásfoglalás a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközökről” című fénymásolatot állandóan az eszközeid mellett tartani. Ez utóbbit, ha nem találsz a ládában, akkor Nemotól kérhetsz.)

KLUBTAGSÁGI DÍJ:
 
A klub edzésein már csak tagsági díj befizetése után lehet részt venni. Azaz, a befizetést az aktuális negyedév kezdete (legelső napja) előtt meg kell tenni.
Ha nem készpénzben fizetsz hanem utalsz, akkor a befizetési bizonylatot az első edzés kezdete előtt küldd el az sbkhungary@gmail.com-ra! Befizetés vagy bizonylat hiányában edzeni nem lehet! A következő lehetőség az edzésen részt venni, a negyedév második hónapjának első napja lesz. (Ha addig befizeted…)
Az érthetőség kedvéért: ha március 31-ig befizetsz, április 1-től rendben vagy, de ha csak áprilisban fizetsz, akkor május 1-től állhatsz be edzeni, stb.
A teljesen kezdők a második órájukat csak befizetés után kezdhetik meg.
KLUBTAGSÁGI DÍJ – KIEGÉSZÍTÉS:
 
2020-ban (is) befizetni már csak a befizetési borítékkal együtt lehet! Mivel máshogy nem tudjuk visszaigazolni a tagoknak a befizetés tényét, ezentúl a boríték nélkül semmiféle pénzt nem veszünk át! Kérdéses esetekben pedig továbbra is a borítékon szereplő aláírás – vagy annak a hiánya – a döntő! Nemo akadályoztatása esetén Kozár Zoli jogosult pénzt átvenni és a borítékokat aláírni.
Az utalásokat a bizonylatok alapján vezetjük át a borítékra.
SPORTORVOSI:
 
Sportorvosi engedély nélkül továbbra sem lehet sem az edzéseket, sem szemináriumokat, sem MKIJSz vagy EKF rendezvényeket látogatni!
ADATSZOLGÁLTATÁS:
 
Az év közben megváltozott adataidat (telefon, e-mail, lakcím, sportorvosi, vizsga, stb.) a saját érdekedben minél előbb küldd el (sbkhungary@gmail.com), hogy emiatt ne maradjál le semmiről. Ha jelentkeztél szövetségi hírlevélre, akkor az e-mailcímed változását a Szövetség felé is jelezd, hogy a hírlevelet továbbra is el tudják küldeni.
Sikeres vizsga esetén a menjo másolatát pedig azért küldd el, (az sbkhungary@gmail.com –ra) hogy archiválni tudjuk. Ennek hiányában a klub semmiféle ügyintézést (pl. vizsgára jelentkezés, adatpótlás) nem tud vállalni.
MÉG EGY KIEGÉSZÍTÉS:
 
Az év folyamán többször fogjuk ellenőrizni a befizetést, sportorvosit és a kék könyvet. Bármelyik hiányában – a hiányosságok pótlásáig – a gyakorlásból azonnal kizárunk, ezen kívül sem vizsgaengedélyt sem táborengedélyt nem kaphatsz, a szövetségi illetve a válogatott eseményein nem vehetsz részt!
2 negyedévnyi befizetési hátralék esetén pedig a klubtagság – külön értesítés nélkül – felfüggesztésre kerül!
Ha a befizetéssel bármilyen problémád merülne fel, keresd Nemot!
Ha az itt leírtakkal kapcsolatban lenne észrevételed, kérdésed, panaszod, akkor is!
Egyéb probléma, kérés, kérdés esetén is hozzá tudsz fordulni, BÁRMIKOR:
06/30 490-1839 vagy sbkhungary@gmail.com

A jövő évi, már ismert eseményeket megtaláljátok a klub google-naptárában.

Ha bármit nem tudsz, nem értesz, kérdezz!